de grootste kennisclub van nederland

kennis-club-medal

Join the club

Erwin Blom van Fast Moving Targets kwam met het idee. En nu is er
De Grootste Kennisclub van Nederland

Kennisclub

LAAGDREMPELIG KENNIS DELEN

Laagdrempelig kennis delen houdt niet op bij het organiseren van Het Kennisfestival. Vanaf nu is er ook De Grootste Kennisclub van Nederland. Een samenwerking tussen Het Grootste Kennisfestival van Nederland, communitybouwers Fast Moving Target, en de uitgevers van managementboeken Management Impact en Boom Uitgevers.

Join the club

Word lid (a €165,-) en ontvang/ krijg toegang tot:

Onder andere:
Het nieuwe boek Jam Cultures
Over inclusie, macht en verschil van voormalig managementboekwinnaar Jitske Kramer.

Algoritmisering wen er maar aan
Leven, werken en geld verdienen met kunstmatige intelligentie van Jim Stolze

Via de community ontstaat een levendige discussie. Tijdens het webinar kun je in gesprek met de auteur. En met een beetje mazzel tref je  hem of haar op Het Kennisfestival.
Het idee achter de club is natuurlijk dat je kennis op doet. Op een makkelijke manier. Een boek dat zo maar thuisgestuurd wordt. Maar ook een toelichting erop door de auteur zelf. Via een webinar. Waar jij als lid exclusief live bij bent. Lekker thuis, maar wel met z’n allen. De plek om de auteur ook eens even aan de tand te voelen. Of vragen die je hebt te stellen.
De plek waar je met elkaar het boek kunt bespreken en bediscussiëren. Geen verplichting als je alleen lekker het boek wil lezen, maar weet dat er een plek is waar jij exclusief toegang tot hebt om van gedachten te wisselen en inzichten op te doen, die je anders misschien aan je voorbij waren gegaan.
Hopelijk kom je ook naar Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Voor jou geldt sowieso een korting van 20,- op de ticketprijs als je een individuele aanmelding doet. We zien onze clubleden natuurlijk als een groep J. Daarnaast gaan we nog allerlei extra’s bedenken en organiseren zoals zoals ’meet & greets’, een lunch op het festival et cetera…

KENNISMAKEN MET

Boom uitgevers

Bij Boom uitgevers Amsterdam houden ze van nieuwsgierige mensen. Mensen die het interessant vinden om zich ergens in te verdiepen. Mensen die willen leren. Zij zijn uitgevers van non-fictie over allerlei onderwerpen, zoeken de beste auteurs die met kennis van zaken en liefde voor hun vak schrijven. Als uitgever publiceren we natuurlijk gedrukte boeken en tijdschriften. Maar we doen ook veel digitaal; denk aan e-books, apps, online communities van experts en online platformen.

www.boom.nl

KENNISMAKEN MET

Management Impact

Management Impact, onderdeel van Vakmedianet, is dé kennisplek voor managers en organisatieprofessionals. Management Impact biedt toonaangevende managementcontent en zet de agenda. Via verschillende kanalen informeren wij managers en organisatieprofessionals; de website met twee keer per week een nieuwsbrief, social media, boeken (Vakmedianet) en events (MI Academy).

www.managementimpact.nl

lidmaatschap

Een lidmaatschap kost 165,-. En dat terwijl je boeken natuurlijk kunt delen met collega’s Een lidmaatschap voor de hele afdeling

Programma
Koop
tickets